Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Informatiebijeenkomst – Installatiebranche zoekt vrouwen!

10 oktober 2019 van 11:00 tot 13:00

Werken in de techniek een mannenbaan? Absoluut niet! In de technische installatiebranche werken al jaren succesvolle vakvrouwen. En dat moeten er nog meer worden. Daarom zijn de installatiebedrijven in Brabant op zoek naar jou! Kom ook naar de bijeenkomst op 8 of 10 oktober en maak kennis met de techniek! Genoeg kansen. Voldoende uitdagingen.

Werken in de installatiebranche is werken aan het verduurzamen van scholen, huizen en bedrijven. Werken in de techniek is meewerken aan slimme tunnels en gebouwen en mensen langer thuis kunnen laten wonen. Maar werken in de branche is vooral werken aan jouw vakmanschap en persoonlijke ontwikkeling. Dus wil jij het als toekomstige vakvrouw maken in de techniek? Kom dan naar de informatiebijeenkomst op 8 oktober in Den Bosch of 10 oktober in Breda en maak kennis met je nieuwe toekomst. Een paar weken later heb je de mogelijkheid om te proeven aan de praktijk.

Sandra ging je voor!
Sandra van Assen had een loopbaan als o.a. receptioniste achter de rug. Na enige tijd eruit te zijn geweest, zocht ze een nieuwe baan. Een baan waar ze haar energie in kwijt kon. Ze maakte kennis met de techniek tijdens een voorlichtingsbijeenkomst. De vonk sloeg over en inmiddels werkt ze al ruim een jaar bij Breman Woningbeheer Zuid. “Het is een leuke uitdagende branche waar je echt gelukkig kan worden en veel kan leren. Het gaat om mensen en techniek. Een fantastische combinatie. Ik leer elke dag. Ik kan het echt iedereen aanraden. Pak die kans. Je weet niet wat je mist!”.

Kom en laat je uitdagen
Ook enthousiast geworden? Kom dan vooral naar de informatiebijeenkomsten op 8 oktober in Den Bosch of 10 oktober in Breda. Aanmelden kan via 0800-6061 of stuur een e-mail naar servicepunt@otib.nl ovv projectnummer P0135. We kijken uit naar je komst!

Kijk voor meer informatie op: https://www.otib.nl/over_otib/nieuws/branche_zoekt_vrouw__wij_zijn_op_zoek_naar_jou_

Deel het evenement:

Gegevens

Datum:
10 oktober 2019
Tijd:
11:00 tot 13:00

Locatie

Werkgeversservicepunt UWV Breda
Chasséveld 17
Breda, 4811 DH Nederland
+ Google Maps
Deel het evenement: