Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

KIJK BINNEN BIJ BEDRIJVEN – 1 tot en met 6 april 2019

1 april tot 6 april

Samen met netwerkorganisatie Samen in de Regio organiseren wij in de week van maandag 1 april tot en met zaterdag 6 april de eerste editie van KIJK BINNEN BIJ BEDRIJVEN. Bedrijven en organisaties op de Brabantse Wal kunnen aansluiten om hun deuren te open te zetten voor mensen op zoek naar een baan, stage, leerwerkplek of vrijwilligerswerk. Bezoekers kunnen vrijblijvend kennis maken en krijgen een indruk.

Voor informatie en inschrijven kijkt u op www.kijkbinnenbijbedrijven.nl . Deelnemende bedrijven profiteren van een grootse promotiecampagne op de Brabantse Wal.

Samen in de Regio en WSP Werkcentrum Brabantse Wal werken op deze manier samen met bedrijven, onderwijs, overheid en maatschappelijke organisaties aan een duurzame inzetbaarheid van personeel en het werven van vrijwilligers. Leer je een potentiële werknemer bijvoorbeeld persoonlijk kennen of kom je als scholier meer te weten over de inhoud van een functie, dan voorkom je des te beter een ‘mis-match’.

En er is meer! KIJK BINNEN BIJ BEDRIJVEN is dé gelegenheid om uw bedrijf zichtbaar te maken op de Brabantse Wal. Organiseer bijvoorbeeld uw reguliere open dag in deze week. Meld u aan, dan lift u zelfs voor uw jaarlijkse open dag mee op de promotiecampagne die Samen in de Regio opzet. Belangstellenden zouden zomaar eens de meest actieve vrijwilligers kunnen zijn of enthousiaste werknemers. Dus aarzel niet en meld u aan.

Belangstellenden die een bedrijf willen bezoeken kunnen vanaf 1 maart ook via www.kijkbinnenbijbedrijven.nl inschrijven.

Deel het evenement:

Gegevens

Begin:
1 april
Einde:
6 april
Deel het evenement: