Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Kijk binnen bij bedrijven

14 september 2019 tot 21 september 2019

Bezoekers:

Ben je van plan het roer om te gooien of kom je graag te weten wat werken bij een bedrijf inhoudt? Interesse in een stageplek of leerwerk-plek? Dan is KIJK BINNEN BIJ BEDRIJVEN een heel makkelijke manier om kennis te maken met werkgevers. En wat dacht je van vrijwilligerswerk? In te zetten als een goede opstap naar werk en het is een bezigheid die veel voldoening geeft. In deze week zetten ook de organisaties die met vrijwilligers werken hun deuren open. Leuk om hen te leren kennen.
Hoe het werkt? Heel makkelijk. Schrijf je in vanaf maandag 12 augustus 2019. Er komen steeds meer bedrijven bij, dus bekijk deze website elke week even. Je kunt je bij net zoveel bedrijven inschrijven als je wilt.
Makkelijker kan niet
Je ontvangt een mail van de bedrijven en organisaties waar je je hebt ingeschreven, met meer informatie over wat er allemaal te beleven is tijdens KIJK BINNEN BIJ BEDRIJVEN. Want elk bedrijf pakt het anders aan. Van een open dag tot een presentatie. Leuk wordt het in elk geval.
Inschrijven kan via www.kijkbinnenbijbedrijven.nl

Bedrijven, zet uw deuren open!

Maakt u graag kennis met mensen die gemotiveerd zijn en uw bedrijf graag willen bezoeken? Nieuwe medewerkers op korte of langere termijn, stagiaires of vrijwilligers? Of inwoners die nieuwsgierig zijn? Talent spotten, mensen enthousiast maken voor uw vak en kennismaken gaat heel goed samen in de week van KIJK BINNEN BIJ BEDRIJVEN.

Hoe het werkt? Heel makkelijk. U meldt uw bedrijf of organisatie aan en vermeldt op welke momenten u de deuren open zet. De inschrijving van belangstellenden ontvangt u in uw mailbox. Zij informeren u direct vanuit welke interesse zij aanmelden. U bepaalt wie u ontvangt en wanneer.

Praktische hulp voor u
Na uw aanmelding ontvangt u van KIJK BINNEN BIJ BEDRIJVEN details, tips en handige weetjes. Zo weet u precies hoe u uw binnen-kijkers in de actieweek welkom heet, zonder dat het te veel tijd kost. Wij maken het u makkelijk.
Gratis publiciteit
Wij zorgen voor publiciteit in de regio. U krijgt gratis digitaal promotiemateriaal om uw bedrijf ook zelf te promoten.  Vanzelfsprekend zien alle bezoekers uw bedrijf op kijkbinnenbijbedrijven.nl.
En u weet, hoe meer er naar uw bedrijfswebsite gelinkt wordt, hoe beter de vindbaarheid.
U kunt uw bedrijf aanmelden via www.kijkbinnenbijbedrijven.nl
Deel het evenement:

Gegevens

Begin:
14 september 2019
Einde:
21 september 2019
Deel het evenement: