Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Werkgeverscongres ‘All we need is Work’

14 februari van 12:30 tot 18:00

Op Valentijnsdag verleiden we de werkgevers van de Brabantse Wal. Dat doen we in de eerste plaats met het rode pluche van de stoelen in theater De Maagd. Het werkgeverscongres is een samenwerking van Samen in de Regio, WSP Werkcentrum Brabantse Wal, MKB en Aangenaam Bergen op Zoom. We presenteren een gevarieerd programma.

Werkgevers
Bij Het Werkgeverscongres geven we antwoord op úw vragen. Wat is de route naar goed personeel? Waar kan ik terecht? Welke mogelijkheden heb ik? Conny Helder, bestuurder tanteLouise, Eugene Kersjes, vice-president bij Ricoh Europe Supply Chain Management, Johan Verbakel, Chef Staf bij Main Support Base Vliegbasis Woensdrecht en Rob Neutelings, Voorzitter Raad van Bestuur ROC West-Brabant geven een voorzet op de vragen die er spelen. Het publiek van werkgevers in de zaal krijgt ruim baan, om te reageren en aan te vullen.

We zetten u in de spotlights
All we need is Work! Dat gaan we waar maken met KIJK BINNEN BIJ BEDRIJVEN. Over dit nieuwe event in 2019 gaan we alles met u delen. Het is de kans om uw bedrijf in de spotlights te zetten!

Leo Bormans ‘the Ambassador of Happiness & Quality of Life’
Een bijdrage leveren aan het welzijn van anderen geeft je een goed gevoel. Het gaat om mensen. Ook voor werkgevers gaat het om de mensen. Veranderen is dus niet nodig. Het zit ‘m in ‘anders kijken’…

Kom in beweging
Het programma zet iedereen in een positieve flow en dan zijn we op ons best. Tijd om nog even de handen uit de mouwen te steken en mee te doen met de korte doe sessies.
Bepaal uw twee voorkeuren. Bij binnenkomst op 14 februari meldt u zich aan voor deze sessies. Eerder hoeft u ons niet te informeren over uw keuze.

♥ Hoe werf ik werknemers?
Vind snel de juiste route naar de professionals die u helpen in uw zoektocht naar goed personeel.

♥ ‘Waarom slimme mensen domme dingen doen’
Je wilt dat je medewerkers gelukkig zijn en je wilt ze ‘aan boord’ houden, om te voorkomen dat ze anders aan de kant komen te staan.

♥ Match-MEE
In gesprek met kandidaten, positief en prikkelend met een focus op talent. Dan hoeft de beperking van een kandidaat niet verstopt te worden.

♥ ‘Ben ik een aantrekkelijke werkgever?’
Hoe zorg ik dat ik goed personeel behoud voor mijn bedrijf.

Sociaal Ondernemen
In deze workshop maakt u kennis met wat er nodig is om sociaal ondernemen onderdeel te maken van uw beleid.

 In Dialoog
Wethouders en werkgevers in gesprek over de lokale arbeidsmarkt.

 Afsluiting en borrel
Als je elkaar leert kennen, gaat samen werken des te beter. En bovendien gaat er niets boven een gezellige ontmoeting en nog even napraten. Daar maken we tijd voor vanaf 16.30 uur!

Interesse? Meld u aan!
Bent u werkgever op de Brabantse Wal en wilt u deelnemen aan Het Werkgeverscongres ‘All we need is Work’? Aarzel dan niet, meld u aan en ontvang online uw gratis entree-bewijs.

AANMELDEN

 

Deel het evenement:

Gegevens

Datum:
14 februari
Tijd:
12:30 tot 18:00

Organisatoren

Werkcentrum Brabantse Wal
Samen in de Regio
Deel het evenement: