Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

In Between Café Bergen op Zoom

1 december 2021 @ 10:30 - 12:00

Wat is In Between Café?

In Between Café is een maandelijks event voor werk- en opdrachtzoekenden die op zoek zijn naar (betaald) werk en/of projecten. Bij elke bijeenkomst worden een of meerdere korte workshops gegeven. De workshops hebben tot doel om de bezoekers te inspireren en te informeren. We stimuleren dat onze bezoekers elkaar ondersteunen en actief gebruik maken van elkaars kennis en ervaring. De workshops die gegeven worden zijn daarin een katalysator.

Inhoudelijk staan de thema’s ‘persoonlijke ontwikkeling’ en ‘het vinden van betaald werk’ centraal. Bij het eerste gaat het dan over in je kracht komen en het (her)vinden van je passie. Voorbeelden van workshops binnen het tweede thema zijn ‘netwerken’, ‘gebruik van social media’, ‘hoe ziet je CV eruit’ en andere meer op vaardigheden gerichte workshops.

Voor wie is In Between Café?

Bij de In Between Cafés richten we ons op:

  • Mensen in een uitkeringssituatie,
  • Zelfstandigen die opdrachten / projecten zoeken,
  • Mensen die hun creatieve talenten willen ontdekken / ontplooien,
  • Mensen met een groot potentieel – dromen, plannen, kwaliteiten – die een netwerk / samenwerking / steun in de rug kunnen gebruiken om tot ondernemen te komen.

Wat kost het?

Aan de toegang tot de workshops van het In Between Café zijn geen kosten verbonden, je rekent alleen je eigen consumpties af. Wel staat er een varkentje klaar voor een vrijwillige bijdrage aan de onkosten, die de organisatie maakt. Dus kijk en voel wat het je waard is geweest en doneer.

Waar en wanneer?

De eerste In Between Café in Bergen op Zoom gaat van start per september, iedere eerste woensdagochtend van de maand, bij Brownies & Downies in het centrum van Bergen op Zoom.

Meer informatie: In Between Café – Toegankelijk, Verbindend en Motiverend (inbetweencafe.nl)

 

Gegevens

Datum:
1 december 2021
Tijd:
10:30 - 12:00

Locatie

Brownies & Downies
Zuivelstraat 22d
Bergen op Zoom, 4611 PJ Nederland
+ Google Maps