Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Kijk binnen bij bedrijven 2021

april 12 - april 17

Kijk Binnen Bij Bedrijven April 2021

Hoe komen bedrijven en organisaties op de Brabantse Wal in beeld bij werkzoekenden, scholieren, studenten en vrijwilligers? En hoe ontdekken werkzoekenden mogelijkheden voor een baan, raken scholieren geïnspireerd, vinden studenten een stage en vrijwilligers een nieuwe uitdaging?

Door Kijk Binnen Bij Bedrijven. Hét evenement op de Brabantse Wal waar je elkaar tegenkomt.

Binnenkijken levert altijd wat op!

Zoek je een baan, stageplaats of vrijwilligerswerk? Kijk om je heen!

Kijk Binnen Bij Bedrijven is voor iedereen die op zoek is naar een baan, een stage of vrijwilligerswerk. Voor wie op school zit en nog niet goed weet welke kant hij op wil. Voor decanen en docenten, om met leerlingen bedrijfsbezoeken te brengen. Voor wie van plan is het roer om te gooien en zich wil oriënteren op een nieuwe loopbaan en eens wil binnenkijken bij verschillende bedrijven en organisaties. Kijk Binnen Bij Bedrijven helpt je je horizon te verbreden door bij allerlei bedrijven en organisaties vrijblijvend kennis te maken.

Vanaf nu kun je de lijst met deelnemende bedrijven bekijken. Vanaf 15 maart 2021 schrijf je je via deze website rechtstreeks in bij bedrijven en organisaties van je keuze. Dat kan bij zoveel bedrijven als je wenst.

Makkelijker kan niet
Je ontvangt bericht van de bedrijven waar je je hebt ingeschreven. Elk bedrijf bepaalt namelijk zijn eigen aanpak. Afhankelijk van de groepsgrootte kan dat zijn een rondleiding, presentatie, speeddate of een een-op-een kennismaking. Je bent er welkom dus zet zelf ook je beste beentje voor. Dat maakt het interessant voor beide partijen. Let op: de bezoeken zijn niet bedoeld als sollicitatiegesprek.

Twijfel je nog?
Kijk Binnen Bij Bedrijven is voor iedereen. Voor scholieren, studenten, werkzoekenden, vrijwilligers en voor iedereen die gewoon nieuwsgierig is.

Aanmelden

Bezoekers kunnen zich bij de deelnemende bedrijven t/m vrijdag 9 april 2021 aanmelden.

Kijk voor meer informatie op www.kijkbinnenbijbedrijven.nl

Gegevens

Begin:
april 12
Einde:
april 17

Organisatoren

Werkcentrum Brabantse Wal
Samen in de Regio