Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Kijk binnen bij bedrijven

18 oktober 2021 - 23 oktober 2021

Binnenkijken levert altijd wat op!

Zoek je een baan, stageplaats of vrijwilligerswerk? Kijk om je heen!

Kijk Binnen Bij Bedrijven is voor iedereen die op zoek is naar een baan, een stage of vrijwilligerswerk. Voor wie op school zit en nog niet goed weet welke kant hij op wil. Voor decanen en docenten, om met leerlingen bedrijfsbezoeken te brengen. Voor wie van plan is het roer om te gooien en zich wil oriënteren op een nieuwe loopbaan en eens wil binnenkijken bij verschillende bedrijven en organisaties. Kijk Binnen Bij Bedrijven helpt je je horizon te verbreden door bij allerlei bedrijven en organisaties vrijblijvend kennis te maken.

Vanaf augustus kun je de lijst met deelnemende bedrijven bekijken. Vanaf september 2021 schrijf je je via deze website rechtstreeks in bij bedrijven en organisaties van jouw keuze. Dat kan bij zoveel bedrijven als je wenst.

Makkelijker kan niet

Je ontvangt bericht van de bedrijven waar je je hebt ingeschreven. Elk bedrijf bepaalt namelijk zijn eigen aanpak. Afhankelijk van de groepsgrootte kan dat zijn een rondleiding, presentatie, speeddate of een een-op-een kennismaking. Je bent er welkom dus zet zelf ook je beste beentje voor. Dat maakt het interessant voor beide partijen. Let op: de bezoeken zijn niet bedoeld als sollicitatiegesprek.

Twijfel je nog?

Kijk Binnen Bij Bedrijven is voor iedereen. Voor scholieren, studenten, werkzoekenden, vrijwilligers en voor iedereen die gewoon nieuwsgierig is.

Meer weten?

Kijk Binnen Bij Bedrijven

Aanmelden

Bezoekers kunnen zich bij de deelnemende bedrijven t/m vrijdag 15 oktober 2021 aanmelden, via de website Bedrijven en organisaties bezoeken in de week van Kijk Binnen Bij Bedrijven oktober 2021

 

 

Gegevens

Begin:
18 oktober 2021
Einde:
23 oktober 2021