De workshop ‘De eerste indruk telt’ is bij de deelnemers in goede aarde gevallen.  De workshop, verzorgd door Driessen HRM, vond 25 juli voor het eerst plaats in het Werkcentrum Brabantse Wal. Met een intieme maar actieve groep, werd er ingezoomd op het belang van een eerste indruk.

De workshopleider bracht de kandidaten met elkaar in gesprek, welke aan de hand van voorbeelden en beeldmateriaal hun eigen kijk op het onderwerp bespraken. De deelnemers hebben enthousiast deelgenomen en waren verrast door de bewustwording, de tips en adviezen.

Het Werkcentrum Brabantse Wal ontving de volgende reacties:

“Enthousiast over deze ‘prikkelende workshop’ die mij (nieuw) inzicht heeft gegeven in ‘het effect’ van de eerste indruk. Met en van elkaar geleerd”.

“Bewust zijn kan het verschil maken”.

“Het was een geslaagde middag, waarbij de deelnemers erg actief mee hebben gedaan om een goed resultaat neer te zetten”.

“Nuttige workshop, altijd goed om scherp gehouden te worden”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>