Inpieq en Werkcentrum succesvolle match

‘Snelle reactie van het Werkcentrum is ons erg goed bevallen’

Zojuist spraken we Inpieq over onze vlotte samenwerking. Dit succes delen we natuurlijk graag:

“Wij van Inpieq, specialist in funderingsmachines zochten al enige tijd naar een magazijnmedewerker. Het lukte ons op dat moment even niet om een geschikte kandidaat te werven. Daarom riepen we jullie, Werkcentrum Brabantse Wal, hulp in. Razend snel werden verschillende en vooral geschikte kandidaten voorgesteld. Het leidde tot een succesvolle match want een van die kandidaten is sinds 1 februari bij ons in dienst. En het bevalt ons, werkgever en onze nieuwe medewerker heel goed! Bij een volgende vacature weten wij het Werkcentrum te vinden”. Jullie snelle reactie is ons zeer goed bevallen. We doen in de nabije toekomst graag weer een beroep op jullie. Inpieq en werkcentrum, dat is een succesvolle match”.

Van onze succesvolle kandidaat Frank kregen we overigens ook een reactie en een leuke foto toegestuurd die we ook willen delen: “Soms moet je geluk hebben, jou voorzet, namens mij. Betekent heel veel! Wat ben ik jullie dankbaar!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>