Kevin, 23 jaar oud uit Bergen op Zoom heeft onlangs een baan bij een afvalverwerkingsbedrijf Saver in Roosendaal bemachtigd. Hij werkt hier 32 uur per week. Eén van de uitdagingen die op Kevin’s pad kwam is het vervoer. Vanuit zijn huis is het 16 kilometer fietsen, wat neerkomt op 1 uur enkele reis. Met het openbaar vervoer redt Kevin het niet om op tijd bij Saver te zijn in de ochtenden.

Dus fietst Kevin dus elke dag door weer en wind naar Roosendaal. In de zomer ging dit prima maar in de winter wordt dit een hele opgave om gemotiveerd te blijven en elke ochtend weer de fiets op te gaan.

Dankzij een Power Certificaat van ADP kan Kevin een elektrische fiets aanschaffen en is hierdoor echt een stuk sneller op zijn werk. Kevin heeft de fiets gelijk opgehaald en hij is er enorm blij mee. Hij gaat nu als een speer naar Roosendaal op en neer!

#doorweerenwindheld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>