Kevin zegt A en krijgt B

foto Kevin.jpg

A zeggen en rijbewijs B mogen gaan halen? Het overkomt Kevin. Het is overigens niet alleen B krijgen, maar het vooral ook doen. We doelen dan niet alleen op het rijbewijs halen maar ook op, laten zien dat het Power Certificaat waarmee hij het rijbewijs B kan bekostigen, hem gegund is.

Kevin heeft talent. Niet voor niets koos hij destijds al voor een basisvakopleiding schilderen maar zijn persoonlijk profiel is meer dan dat! Echter wist Kevin dat zelf nog niet. Hij bleef wat twijfelen. Kevin loopt al langer in en uit bij het Werkcentrum van waaruit hij vaak uiteenlopend werk vond, maar niet duurzaam. Dat had verschillende oorzaken. Zo twijfelde hij soms aan zijn talenten, was er de Coronapandemie en eerlijk is eerlijk, bleek de match soms toch niet zo te matchen als dat we dachten.

Maar het ontbreken van een rijbewijs beperkte hem ook in zijn mogelijkheden. Per slot van rekening is het een hachelijke onderneming om met verfblik, kwasten en een ladder op de fiets, laat staan scooter, naar de klant te rijden. Daar hebben ze busjes voor toch Kevin?  Kortom as we speak toont Kevin dat een rijbewijs hem toekomt. Motivatie en talent in de ene hand en schilderskwast en schuurpapier in de andere hand. Allemaal op de steiger van zijn werkgever ‘Patrique Wildenberg Schilderwerken’ die hem een stevige kans geeft zijn talent kleur te geven. Talent dat hij op het Werkcentrum door coaching herontdekte.

En dan kan het dus zo zijn dat als je A zegt, en B zegt én doet, in dit geval ook B krijgt. Kevin is een man van weinig woorden maar wij weten hoe geweldig hij deze kans vindt en hoe dankbaar hij is. Dankzij ADP, die met hun SROI gelden Power Certificaten hebben aangeschaft om te besteden binnen de gemeente Bergen op Zoom, kan hij zijn carrière nu meteen glans geven. Dat is hem als schilder wel toevertrouwd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>