Ben jij nog opzoek naar personeel? Of zou je jouw personeelbestand graag wat meer divers maken? Meld je dan nu aan voor Kijk Binnen Bij Bedrijven!
 
Van maandag 17 tot en met vrijdag 21 oktober is het weer Kijk Binnen Bij Bedrijven. De ideale kans om te laten zien wat je in huis hebt! Gun werkzoekenden, leerlingen en vrijwilligers een kans. Oriëntatie, inspiratie en motivatie, daar draait het om!
 
Meld je bedrijf of organisatie aan en wie weet heb jij straks die leuke stagiair, gemotiveerde omscholer, interessante collega of toegewijde vrijwilliger in huis!
 
 
Ook de aanmeldingen voor iedereen die meer wil weten over werkkansen en –mogelijkheden zijn geopend. Wij zijn er voor decanen en docenten om met leerlingen bedrijfsbezoeken te brengen. Wij zijn er voor mensen die van plan zijn het roer om te gooien en zich willen oriënteren op een nieuwe loopbaan. Kortom: voor iedereen die zijn horizon wil verbreden.
 
Ben, of ken, jij iemand die hier interesse in heeft. Meld je dan hier als bezoeker aan: https://www.kijkbinnenbijbedrijven.nl/voor-bezoekers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>