Zoek jij een baan, opleiding of stageplek over de grens? Doe mee met ‘Kijk Binnen Bij Bedrijven’ en krijg advies over grensoverschrijdende zaken tussen Nederland en België en bemiddeling naar betaald werk. Iedereen die zich aanmeldt kan individueel met ons in gesprek gaan en specifieke vragen stellen.

Wanneer: Op woensdag 23 maart van 10.00 tot 12.30 uur zijn grensarbeiders, burgers die werk over de grens zoeken, grensondernemers, grensstudenten, pensionado’s en inwoners die over de grens willen gaan wonen welkom op het Grensinfopunt Brabantse Wal (locatie Gemeente Woensdrecht, stadskantoor in Hoogerheide) voor informatie over Sociale Zekerheid. Het betreft dan met name de grens tussen West Brabant/Zeeland (Nederland) en Vlaanderen (België)

Wie zijn wij: Grensinfopunt (GIP) geeft, namens het bureau voor Belgische Zaken in Breda (onderdeel van de SVB), advies aan werkzoekenden op gebied van Sociale Zekerheid en is ook een doorverwijsloket voor de belastingdienst, vakbond, EURES (VDAB en UWV) en werkgevers in het grensgebied! GIP is tevens onderdeel van de ISD (Werkcentrum) Brabantse Wal / WerkgeversServicepunt West Brabant en heeft werkgeverscontacten in het grensgebied waar mensen die een baan over de grens zoeken mede door EURES geholpen worden met het vinden van betaald werk.

Aanmelden kan via www.kijkbinnenbijbedrijven.nl/voor-bezoekers/grensinfopunt

We zien je graag verschijnen op woensdag 23 maart om 10uur op het Gemeentehuis in Hoogerheide.

Grensinfopunt
Huijbergseweg 3
4624 DE Bergen op Zoom / Hoogerheide
http://www.grensinfo.nl

Voor vragen kan er contact opgenomen worden met Hans Verdult van de Gemeente Bergen op Zoom op 0164277355.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>