WerkgeversServicepunt West-Brabant is úw aanspreekpunt voor al uw personeelsvragen, arbeidsmarktinformatie, regelgeving en subsidies.

Eén aanspreekpunt
Wij bundelen binnen één loket de diensten en regelingen van alle betrokken partners bij de arbeidsmarkt van West-Brabant. Zo raakt u de weg niet kwijt tussen alle instanties. Vanuit onze kennis van aanbod van werkzoekenden, arbeidsmarkt, regelgeving en subsidies pakken wij uw personeelsvraagstukken snel en met goed resultaat op. Eén aanspreekpunt voor al uw personeelsvragen. Wel zo makkelijk, toch?

Juiste persoon, juiste plek
De juiste persoon op de juiste plek. Dat is waarnaar we samen streven. Wij geloven in talenten én mogelijkheden van mensen. Dat is bij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt niet anders. U bent tenslotte niet op zoek naar bijvoorbeeld een Wajonger, maar naar een goede medewerker. Samen ontwikkelen we de arbeidsmarkt en gaan we in het grootste werkzoekendenbestand van West-Brabant op zoek naar de juiste kandidaat voor u. U kunt bouwen op de deskundige én kosteloze service van één vaste regionale contactpersoon met kennis van de regionale arbeidsmarkt én alle interessante subsidies en regelingen.

Meer weten? Ga verder naar de website.