Werken in een grensregio

GrensMatch, is een matchingsapp voor de arbeidsmarkt. Zij willen dat werkgevers en werkzoekenden in de grensregio gemakkelijk contact met elkaar kunnen leggen. Ze helpen je graag bij het zoeken van geschikt personeel en het opstellen van een persoonlijk werkzoekenden profiel.

  • Ben jij als werkzoekende op zoek naar een (andere) job? Dan is GrensMatch iets voor jou. Maak een profiel aan en vul je werkervaring, skills, hobby’s en voorkeursberoep in. Als een werkgever interesse heeft in jouw profiel, wordt er contact met je opgenomen.
  • Heb je als werkgever een vacature? Gebruik GrensMatch als gratis recruitment tool en blader tussen profielen van werkzoekenden in de grensregio. Vind de juiste kandidaat in de app!
  • Ben je student en op zoek naar een stage of bijbaan?
  • En wil je kennismaken met een nieuwe werk-cultuur en de kansen die je buurland je kunnen bieden? Ga dan aan de slag met GrensMatch!

Kijk voor meer informatie op: Grensmatch – Werken, nét over de grens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>