Word basis riool servicemonteur        
Graag doen we jou een mooi voorstel en dat luidt: word Basis Riool Servicemonteur. Meld je aan voor de opleiding die start op 27 september aanstaande (later starten is ook mogelijk). Je leert een erg mooi vak én werkgevers verdringen zich aan onze poort om je een baan aan te bieden. Voor zover dat niet al tijdens jouw stage gebeurt natuurlijk. Dat klinkt goed toch?

Dankbaar werk. Echt!
Er is heel veel dankbaar werk. Maar wist jij dat basis riool servicemonteur een van de meest dankbare beroepen is? Echt!
Stel je voor dat jouw toiletruimte blank staat. Een ontstopping dus. Lekker dan en nu? Vanavond heb je een feestje. Dan wordt de kleinste ruimte druk bezocht. Je weet niet hoe het op te lossen. De riool servicemonteur wel. Dan ben je enorm dankbaar als er busje voorrijdt met een techneut die verstand van zaken heeft en razendsnel de storing oplost.
Stel je voor dat jij die servicemonteur bent. Dan zorg jij ervoor dat de klant zijn feestgangers niet hoeft af te bellen. Klant blij en tevreden, jij blij en jouw baas blij.

State of the art
Het vak van rioolmonteur is inmiddels meer dan alleen maar putjes scheppen. Het is een heus vak met serieus gereedschap, computerapparatuur en meetinstrumenten. Heb je bijvoorbeeld wel eens zo’n rijdende onderzoekunit midden op de weg zien staan van waaruit ze met camera’s het riool in gaan? Dat bedoel ik: state of the art!

In 5 stappen op weg naar werk

  1. Meld je aan bij Torio via het UWV en het WSP, of via de website van Torio. Dan volgt een intake en nemen we een AMN test af. Dan kun je meteen kennismaken met het praktijklokaal van opleidingscentrum Torio.
  2. Nog dezelfde week wordt voor jou een bedrijf benaderd in jouw regio voor een meeloopdag. en een kennismakingsdag in ons opleidingscentrum Torio.
  3. a.v. punt 1 en 2 bepalen we hoe we verder gaan in de opleiding.
  4. Daarna vragen wij het bedrijf om jou als stagiair z.s.m. aan de slag te laten gaan. Je werkt 3 dagen bij het bedrijf en volgt 2 dagen jouw opleiding bij Torio. Deze periode duurt 6 weken.

Hierna volgen nog eens 6 weken waarin je nu 1 dag in de week naar de opleiding gaat. Je werkt de overige dagen bij jouw bedrijf. In deze periode word je klaargestoomd om al allround rioolmonteur aan de slag te gaan.

  1. Bij een voldoende stage volgt dan het moment waarop jij op een feestelijk moment jouw diploma krijgt uitgereikt. Daarna ligt er zeker te weten een arbeidsovereenkomst op jou te wachten om ondertekend te worden.

Interesse
Hebben we jouw interesse gewekt? Meld je snel aan via www.torio.tech Heb je nog vragen neem dan contact met ons op: Torio: 085-330 10 55

Of meld je aan via het Werkcentrum Brabantse Wal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>